El músic de la setmana


Aquest és un nou apartat del blog, que portarà a terme l’alumna de l’aula de cultura audiovisual 
Erika Viudes .Este espai s‘anomenarà: “El músic de la setmana”


Serà un xicotet article que Erika anirà fent setmanalment en la que coneixereu de més a prop a músics del centre i en la que tots podreu participar.

L’alumne escollit per esta primera ocasió és Paco Queralt Baño.

Paco naix en 1994 a Sagunt i resideix en Almenara, on al curs 2002/2003 començà amb els estudis de trompa a l'escola de música “Santa Cecilia” d’Almenara a carrec del mestre Javier Martínez Oltra. En el 2006 passà les proves de grau mitjà i fou admitit al Conservatori Francesc Peñarroja de la Vall d'uixó, on ara en l'actualitat cursa 6è d’ensenyanses professionals baix les classes de Jose Antonio Rebollar. Actualment, cursa 2on de batxillerat en l'IES Almenara. I encara que té una vida amb molt d'estudi i estrès també troba temps lliure per cantar, de fet, és el vocaliste i trompista de 2 grups de música : Ulls Rojos , i Degollats . Amb aquest últim inclús han fet una actuació a L'aplec de la plana.
Per conéixer un poc més a Paco, li he fet unes preguntes. Ací us les deixe:
-Paco, actualment curses 6è i 2on de batxillerat, és molt difícil compaginar-ho tot? La veritat és que si, és un poc difícil, perquè hem de treure temps d'on no hi ha i això és un poc complicat. Però amb un poc d'esforç es pot superar.
-Quantes hores li dediques a la trompa diàriament? Menys de les que voldria, ja que l’institut me lleva prou hores.
-Perquè vares elegir la trompa? Jo no l'haguera elegit però menys mal que hem digueren tu la trompa i ací estic. 
-Penses fer l'any que ve superior? On?  Si, però no se on faré la prova.
-Penses en un futur, fer alguna carrera més a banda del superior de trompa, com pot ser direcció, composició, carrera universitària...? A mi m'agradaria en un futur dedicar-me plenament a la investigació musical i tot el que engloba a ella. 
-T'has plantejat alguna vegada per l’estrès, l’angoixa, el sofriment, la desmotivació....deixar-te la música? M'ho he plantejat, però no he sigut capaç de fer-ho, encara que crec que tot el món se planteja eixa pregunta en algún moment.
-Animes als xicons a participar en el món de la música? Si, clar.

Doncs bé xics, ja sabeu algo més de Paco. La setmana que bé hi haurà un altre “músic de la semana”. Vos anime a participar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario